Något för den fiskeintresserade

Hallå där! Jag har kollat lite på statistiken och jag har märkt att ni uppskattar mina rekommendationsinlägg lite extra mycket och därför tänkte jag skriva ett sådant idag. Det kommer handla om företaget LO’s Vildmarksfiske, vilket är företaget som anordnade en fiskeresa som jag åkte på för ett tag sedan.

Mitt intresse för fiske började redan när jag var liten, det var främst för att min morfar fiskade väldigt mycket och jag följde med honom en hel del. Ju mer jag följde med honom desto roligare tyckte jag att det var. Fisket är ett intresse som har följt med mig sedan dess. Eftersom jag har fiskat så pass mycket har jag fått ett par favoritställen som jag gärna åker till när jag fiskar, men samtidigt tycker jag det är spännande att upptäcka nya sjöar och hav för att se vilka fiskar man kan fånga där. För några veckor sedan hörde jag talas om ett företag vid namn LO’s Vildmarksfiske, ett företag som anordnar olika typer av fiskeresor. När jag läste på deras hemsida insåg jag att de hade en fiskeresa kort därefter som jag gärna ville åka med på. Det här var en chans för mig att upptäcka nya vatten och fiskar, en helt perfekt upplevelse för mig. Det blev en upplevelse som jag sent kommer glömma, jag hade oerhört roligt och jag lyckades dessutom fiska upp ganska många fiskar. Om någon av er som läser detta är fiskeintresserade och vill upptäcka nya vatten att fiska på kan jag verkligen rekommendera er om att åka på en fiskeresa med det här företaget, de hade ett riktigt bra upplägg på resan och man hade mycket tid för att njuta av stunden. Det var allt jag hade att berätta idag, förhoppningsvis har ni tyckt att det har varit intressant att läsa. Om ni har tid får ni gärna dela med er av era tankar i kommentarsfältet, det är roligt för mig att läsa.